Binnenschrijnwerk

Hout is een graag geziene gast in ons interieur. Bij Steeman Patrick zit u goed voor alles wat met binnenschrijnwerk en interieur te maken heeft. In ons eigen atelier gaan onze vakmannen maar al te graag aan de slag om oplossingen op maat te zoeken voor al uw interieurwensen.

Doordat wij op maat werken, kunnen wij uw dromen waarmaken. U heeft uw droomkast in gedachten, maar vindt hem nergens? U weet perfect hoe uw dressing eruit moet zien? U bent uw keuken beu, of komt kastruimte te kort? U droomt al jaren van een nieuwe badkamer? Dit en nog veel meer kunnen wij voor u realiseren. U kan kiezen uit verschillende houtsoorten en talloze afwerkingen. Uiteraard helpen wij u graag met suggesties. Met maar liefst 25 jaar ervaring kunnen we u als geen ander bijstaan.

Ook voor binnendeuren in eender welke gewenste stijl kan u een beroep op ons doen. Uiteraard houden wij bij al onze werken optimaal rekening met de beoogde stijl, uw budget en de afgesproken timing.

Verwacht geen bandwerk, maar aangepast meubilair volgens uw wensen, met veel precisie gemaakt en op vakkundige wijze bij u geplaatst. Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een gratis offerte. Ons klein maar ervaren team staat voor u klaar!
Deel uw dromen met ons. Samen met u kijken we graag hoe we deze het beste in de praktijk kunnen brengen. Neem zeker eens een kijkje bij onze eerdere realisaties om alvast de nodige inspiratie op te doen.

Back to Top