Buitenschrijnwerk

Steeman Patrick verzorgt al uw buitenschrijnwerk. Al ons werk is maatwerk. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen. Een perfecte afwerking is wat u bij ons mag verwachten.

Wat wij voor u doen:

Wij geven uw gevel graag een make-over met onze gevelbekleding. U krijgt hierbij de keuze uit materialen zoals cederhout of het plaatmateriaal van Rockpanel, dat bekend staat om zijn brede gamma aan fraaie gevelbekleding in alle designs en kleuren. Alle systemen van Rockpanel zijn eigentijds, kostenefficiënt en duurzaam. Bovendien kunnen ze worden aangepast aan elke bouwstijl. Klassiek of net gedurfd, authentiek of modern: de keuze is aan u.

Houten deuren maken wij geheel op maat en volgens uw wensen in ons eigen atelier. Wat pvc betreft, kiezen wij voor het kwaliteitsmerk De Ceuninck. Zij bieden een brede waaier aan oplossingen voor ieders smaak en budget. U kiest tussen fijn en elegant, minimalistisch of net robuust. Alle pvc-ramen zijn goed isolerend en bestand tegen alle weerstypen. Daardoor vergen ze nauwelijks onderhoud en zijn ze bovendien erg kleurvast. Ook ramen en deuren uit aluminium zijn mogelijk. Daarvoor doen wij een beroep op de kwaliteitsproducten van Sapa.

Het plaatje vervolledigen doen we met rolluiken en voorzetrolluiken. Deze kunnen op maat gemaakt worden en in elke gewenste stijl. Rolluiken bieden een nog betere isolatie en dragen bij aan de veiligheid, maar kunnen uw huis ook extra karakter verlenen.
Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken of een gratis offerte aan te vragen. Wij helpen u met veel plezier verder.

Back to Top