Daktimmerwerken

De volledige ruwbouw van daken kan u met een gerust hart aan ons overlaten. Voor de houtconstructie maken wij gebruik van kwaliteitshout zoals Oregon en Europees Oregon (Douglas). Bij Steeman Patrick bent u verzekerd van professioneel timmerwerk en een perfecte afwerking. Ook voor het renoveren van oudere daken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u een dak gaat bouwen of renoveren, zijn er heel wat factoren die meespelen in het bepalen van uw keuzes op het gebied van materialen en afwerking. Er zijn heel wat mogelijkheden om een hellend dak te leggen. Een dak is niet enkel een middel om uw woning te beschermen tegen weer en wind, het is ook een van de bepalende factoren voor de isolatie van uw woning. En natuurlijk wil het oog ook wat: wij zorgen voor een mooie afwerking.

Bij Patrick Steeman werken we regelmatig in onderaanneming. Ook architecten doen vaak een beroep op ons. Bij onze realisaties vindt u enkele voorbeelden van eerder werk.
Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen als u nog extra informatie wenst of indien u een gratis, vrijblijvende offerte wenst aan te vragen.

Back to Top