Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een ecologische, duurzame oplossing voor woningbouw. Bij Steeman Patrick beheersen we deze techniek perfect. Een gedetailleerde, vakkundige afwerking is dan ook wat u mag verwachten. Uiteraard maken wij daarbij uitsluitend gebruik van de beste houtsoorten en verliezen we ook het milieu zeker niet uit het oog.

Een houtskelet garandeert een oerdegelijke, stevige constructie die toch relatief licht is qua gewicht. Dat maakt deze bouwmethode ook bijzonder geschikt voor op ondergronden met minder draagkracht. Het is een ecologische techniek die weinig impact heeft op het milieu. Bovendien gaat de constructie ook heel lang mee, wat het extra duuzaam maakt.

Bij houtsketelbouw zijn de mogelijkheden op het gebied van afwerking quasi eindeloos. Hout is een warm natuurproduct dat zorgt voor een tijdloze uitstraling en kan gecombineerd worden met eender welke materialen en bouwstijlen. Bovendien is hout van nature uit een sterk isolerend materiaal, wat de isolatie van uw dak alleen maar ten goede zal komen.

Ook voor Gyprocwerken, al dan niet in combinatie met houtskeletbouw, bent u bij Steeman Patrick aan het juiste adres.

Meer weten? Gratis offerte aanvragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.


Back to Top