Deuren, kasten of daken,
steeds een feilloos resultaat

Buitenschrijnwerk dat tegen een stootje kan

Alle buitenschrijnwerk in Stekene en omgeving is ook een kolfje naar de hand van Steeman Patrick. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen. Een perfecte afwerking is wat u bij ons mag verwachten.

Gevelbekleding en deuren

In de eerste plaats nemen wij uw gevelbekleding in handen. U kan daarbij kiezen uit materialen zoals cederhout of het plaatmateriaal van Rockpanel. Alle systemen van Rockpanel zijn eigentijds, kostenefficiënt en duurzaam. Bovendien kunnen ze worden aangepast aan elke bouwstijl.

Natuurlijk kunt u ook bij ons aankloppen voor alle soorten houten deuren, die wij op maat maken in ons atelier. Als u kiest voor een deur in pvc, dan kiezen wij voor het kwaliteitsmerk De Ceuninck. Zij bieden een brede waaier aan oplossingen voor ieders smaak en budget.

Rolluiken

Ook ramen en deuren uit aluminium zijn mogelijk. Daarvoor doen wij dan weer een beroep op de kwaliteitsproducten van Sapa. Nog interessant is dat wij rolluiken en voorzetrolluiken plaatsen. Zij bieden een nog betere isolatie en dragen bij aan uw veiligheid.

U vraagt, wij draaien

Contacteer Steeman Patrick vandaag nog om een afspraak te maken voor uw timmerwerken of een gratis offerte aan te vragen voor uw buitenschrijnwerk. Wij helpen u met veel plezier verder.